Dursunbey Belediyesine bağlı İtfaiye amirliğini ziyaret eden Kız Meslek Lisesi Uygulamalı Anasınıfı minikleri itfaiye müdürü ve personelinden itfaiyenin görevleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Miniklerin İtfaiye müdürünün anlattığı bilgileri çabuk kapıp güncel olaylarla bağlamaları dikkatlerden kaçmadı. Dursunbey Kız Meslek Lisesi Uygulamalı Anasınıfı öğretmeni Tuğba ORAL öğrencilerin hayata hazırlanması, resmi kurum ve kuruluşlar hakkında bilgi edinmesi için zaman zaman bu tür ziyaretler yaptıklarını dile getirdi.
KIZ MESLEK LİSESİ UYGULAMA ANAOKULU
1987-88 Eğitim Öğretim yılında Kız Meslek Lisesi bünyesinde Çocuk Gelişimi alanı için uygulama yeri olarak açılmıştır. Bu güne kadar da 36-72 Aylık Okul öncesi çocuklarımızın eğitimi anlamında açılan ilk ve en eski kurumdur.
Okul binasının alt katında; yemekhanesi, Uyku odası, Oyun salonu, Çimli Oyun bahçesi ve Kum havuzu ile alt yapı eksiği giderilmiş bir yapıya sahiptir.
Geçen sene eğitime kapalı olan Anaokulu, Öğretmen Tuğba ORAL ve Okul idaresinin gayretleri ile yeniden eğitim öğretime başlamış, 18 öğrenci ile yoluna devam etmektedir. Öğrencilere tam gün eğitim imkanı sunulmaktadır.