Patlama sesi kent merkezinden de duyuldu.
PARÇALANMIŞ BİR ARAÇ VAR
DHA muhabiri Hasan Demirbaş, olay yerinde parçalanmış bir araç ve çok sayıda hafif yaralı gördüğünü söyledi.
DHA muhabiri, 4 otomobilin ve çevredeki binaların da patlamada hasar gördüğünü söyledi.
Demirbaş, "Yaralı olmayanlar binanın yanındaki benzin istasyonunun önünde bekletiliyor. Arka tarafta ya da binanın içinde yaralılar olabileceği söyleniyor" dedi.
DHA muhabiri Tolga Yıldırım ise binanın tahliye edildiğini, çevrede yoğun güvenlik önlemi alındığını ve çalışmaların devam ettiğini söyledi.
"HEPİMİZ KANLAR İÇİNDEYİZ"
CNN Türk'e bağlanan görgü tanığı "Ne olduğunu anlayamadık, bütün camlar indi, hepimiz kanlar içindeyiz şu anda!" dedi.
ANTALYA BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA
Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel: "Bu gibi patlamalarda hemen hepimiz güvenlik endişesiyle karşılaşıyoruz.
Muhtemelen kazayı içeren bir patlama da söz konusu olabilir.
Verilen ilk bilgilere göre hayati tehlike söz konusu değil.
Oradaki arkadaşlarımızın verdiği bilgileri paylaşıyoruz. Olayın nedeni için henüz bir açıklama yapmak erken.."
ATSO MECLİS TOPLANTISI YAPILACAKTI
Bugün öğleden sonra saatlerinde ATSO Meclis toplantısı gerçekleştirilecekti. Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel'in de toplantıya konuşmacı olarak katılması bekleniyordu.
Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, "Otoparkta kimsenin olmadığı yerde meydana gelen bir patlama söz konusu. Kaza olabilir. Yaralılarla ilgili bir sorun gözükmüyor"diye konuştu.
Olaya neyin neden olduğuna dair bilgilerin beklenmesi gerektiğini ifade eden Türel, emniyet ve İçişleri Bakanlığı'ndan gelecek açıklamaların takip edilmesi gerektiğini ifade etti.