Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sivas’a gelen TESK Başkanı Özcan Saraçoğlu, yönetim kurulu üyesi Uğur Tüfekçi ve Genel Sekreter Neşet Tümer ile birlikte SESOB Başkanı Beşir Köksalı ziyaret ederek bir süre görüş alışverişinde bulundu.
Fırsat buldukça odaları ve teşkilatı ziyaret ettiğini ifade eden Saraçoğlu, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanımız ile uzun yıllardır tanışıyoruz ve görüşüyoruz. Sivas’ta odalarımızı ve Birlik başkanımızı ziyaret etmekten ve Birliğin çalışmalarını dinlemekten çok mutlu oldum. Güzel bir kenti ziyaret etmekten çok mutluyum“ dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, Sivas’ta faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar hakkında bilgi verdikten sonra, Federasyon başkanını misafir etmekten çok mutlu olduğunu söyledi.